XPAND isofix autós gyerekülés - www.olcsobabakocsi.com

Tartalomhoz ugrás

XPAND isofix autós gyerekülésMég több autós gyerekülés


❤️ XPAND ISOFIX autós gyerekülés 🚗15-36 kgBevezető áron: 29 900 Ft.Ez a termék az akciós termékek között is megtalálható!❤️ XPAND ISOFIX autósülés 🚗15-36 kg

❗️Nem  minden közúti esemény látható előre, de felkészülhet ezekre. Amikor a XPAND Isofix autósülést választja, biztos lehet benne, hogy  gyermeke biztonságban lesz. A gyerekek biztonsága prioritás számunkra,  ezért az XPAND további támogató rendszerekkel, megbízható anyagokból  készül, és ami a legfontosabb, ismétlődően szigorú teszteléseken vesz  részt. 🔬 Kivitelének robusztusságát az RDW európai kutató intézet tanúsítványa 📜 is megerősíti. A biztonságosságát a neves TASS INTERNATIONAL és INTERTEK intézetek 🧪 tesztelték.❗️
Jellemzők:
📌 gyermek biztonsági autósülés 15-36 kg-ig;
📌 ISOFIX;
📌 az ülés méretei a baba növéséhez állítható;
📌 támogató biztonsági és kényelmi rendszerek;
📌 biztonsági övvel is rögzíthető.
🚗 MEGERŐSÍTETT BIZTONSÁG
ÜTKÖZÉS TESZTEK
 A biztonsági ülés szigorú ütközési teszteken vesz  részt, amelyek szimulálják a valódi ütközési eseményeket a világszerte  elismert holland TASS INTERNATIONAL laboratóriumokban 🧪. Az ülések később is folyamatos többlépcsős ellenőrzésen esnek át. 🔬
✅ EC44 R44.04
 Az európai műszaki szabványoknak  megfelelően tervezték és fejlesztették ki, a gyártás magas színvonalát  az ECE R44.04 biztonsági szabvány bizonyítja.
✅ INTERTEK
 A biztonsági ülés kárpitja kémiai anyagok felhasználása nélkül készül,  ezt a csecsemőbiztonság szempontjából elismert biztonsági tanúsító  intézet, az INTERTEK tesztelte. Biztos lehet benne: a baba kényelme és  biztonsága garantált.
💛 1 millió felett ...
 Biztosítja a legmagasabb szintű biztonságot és kényelmet,  a legnagyobb gondossággal az utakon utazó gyermekek számára vevőink  megtisztelő bizalmából. Több mint egymillió termékünk kínál kényelmes és  biztonságos utazást Európa-szerte a gyermekek számára, és ez a szám  folyamatosan növekszik.
💚 KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEM
H-GUARD RENDSZER
 A nagy szilárdságú fejtámlát 3 szerkezeti réteg alkotja, amelyek  megóvják a fejet és a nyaki gerincet oldalsó vagy hátsó ütközés során.
💙 OLDALVÉDELMI RENDSZER
 Az ülés oldala olyan megerősítést kapott, hogy elnyelje az ütközési  energiát és javítsa az utas biztonságát oldalsó ütközés során.
💜 PONTOS BEÁLLÍTÁS
DUO EXPAND SYSTEM
 Az a rendszer, amely miatt az ülés a baba mellett növekszik. A  biztonsági ülés magasságát és szélességét beállíthatjuk, hogy sok évig  biztosítsuk a kényelmet és a biztonságot a növekvő babáknak.
💞 A BABÁVAL NÖVEKSZIK
 A kéz egyetlen érintésével beállíthatja a fejtámla magasságát és az  oldaltámaszok szélességét. Így 4 fokozatban az autósülés magassága 8  cm-rel, a szélessége 5 cm-rel megnövelhető.
❤️ RÖGZÍTÉS
ISOFIX RENDSZER
 Az ülés rendelkezik ISOFIX rögzítőrendszerrel, ami egyszerű és érezhető  folyamattá teszi a beszerelést és a biztonságos  rögzítést.
💞 Helyes rögzítés-jelző
 A biztonsági ülés kijelzője megmutatja, hogy az ISOFIX rendszer  megfelelően van-e rögzítve. Amikor a heveder és a rögzítő reteszek  megfelelően illeszkednek, a jelzőfény zöldre vált.
❤️ KÖNNYŰ ISOFIX RÖGZÍTÉS
A mellékelt vezetősínek megkönnyítik az ülés megfelelő rögzítését.
💞 KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG
ÖVVEZETŐK

Az övvezetők megkönnyítik a csatok bekötését a kényelmes és biztonságos utazáshoz.
❤️ ERGONOMIKUS KARFÁK
 Az ergonomikus kartámaszok javítják a gyermek utazási kényelmét és  növelik a biztonságot megmutatva, pontosan hol is kell a deréknál  elvezetni a biztonsági övet.
❤️ A KIS UTAZÓ KÉNYELME
BIZTONSÁGOS ÉS PUHA FEJTÁMLA

 A speciális, nem szőtt anyaggal kárpitozott fejtámla puha, kényelmes és  rendkívül hatékonyan védi a baba fejét és nyakát ütés közben.
💞 PUHA ÜLŐLAP
A nagy és puha ülőlap boldoggá és kényelmesebbé teszi a baba utazását.
Könnyű karbantartás és gondozás
 A burkolatok könnyen eltávolíthatók és moshatók. Ez segít megőrizni az  ülés szép és hibátlan megjelenését az elkövetkező években.
❤️ SZELLŐZŐ HUZAT
Az üléshuzat 55% gyapjúból készül, ami javítja a szellőzést és fokozza a kényelmet.
❗️Leírás:
• Modell: XPAND ISOFIX.
• Súlycsoport: ECE II / III - 15-36 kg.❗️
• Felhasznált anyagok:
  PP műanyag (erős anyag, sima felület)
  Kárpit: kívül (45% poliészter, 55% gyapjú) belül (melange, 100% poliészter)
• Ülés súlya: 5,5 kg
• Tartozékok: vezetősínek az ülés egyszerű rögzítéséhez.❗️MÉRETE:

GALÉRIA

Szállítási határidő max. 21 nap,
de raktáron lévő színekben azonnal elvihető!


A személyes átvétel Budapesten, a XVIII. kerület, Szélmalom u. 1. alatt történik előzetes időpont egyeztetés alapján. GLS futárszolgálattal való kiszállítás költsége egész ország területén átutalásos fizetéssel 2 000 Ft.,
utánvéttel pedig 3 000 Ft-ba kerül.
SZÍNVÁLASZTÉK:


Vissza a tartalomhoz