LiteUp sportbabakocsi akció - www.olcsobabakocsi.com

Tartalomhoz ugrás

LiteUp sportbabakocsi akcióMég több babakocsi


33% kedvezménnyel


❤️ LITE UP sport babakocsi ❤️Az akciós ára 27 000 Ft. helyett MOST CSAK 18 000 Ft.


Figyelem!
Az akciós ár csak a színválasztékban szereplő színekre és darabszámra vonatkozik!❤️ LITE UP sport babakocsi ❤️

✅ KÉNYELEM
 Önnek egyszerűenkezelhető és fordulékony, gyermekének kényelmes. A  háttámla fokozatmentes állítása nem ébreszti fel az alvó kicsi babát.  Könnyű vázszerkezet és egyszerű összecsukhatóság - a Lite Up kevés  helyet foglal el, és utazáskor is hasznos.
✅ EGY KÉZZEL
Az irányítást megkönnyítik a bolygókerekek és a keresztirányú tolókar, ennek köszönhetően a kocsi egy kézzel is kormányozható.
STÍLUS A GYAKORLATBAN
 A 2 oldalának és a betét 2 színe a kényelmes használatot biztosítja  úgy, hogy közben a kocsi stílusát is könnyen megváltoztathatjuk.
💞 IRÁNYÍTÁS A GYEREK KEZÉBEN
 A modern és stílusos T-alakú védőkorlát vonzó elem egy csecsemő  számára, akinek azt a benyomást keltheti, hogy ő irányítja a babakocsi.
KÖZPONTI FÉK
 Egyetlen lábmozdulat elegendő a babakocsi hátsó kerekeinek  befékezéséhez vagy feloldásához egy könnyen használható központi fékkel.
KÖNNYEN CSUKHATÓ
Könnyű és lapos - a Lite Up minden probléma nélkül összecsukható és nyitható. Összecsukás után könnyen tárolható és mozgatható.
💞 FIGYELŐ TEKINTET
 Nem kell megállni és megkerülni a babakocsit, hogy szemmel tarthassa a  gyermekét - a napellenző átlátszó ablakán keresztül figyelheti Őt.
🥤 KÁVÉ A KÉZNÉL
Kedvenc itala nem folyik ki és a praktikus pohártartónak köszönhetően mindig kéznél lesz.
BIZTONSÁG
 Az 5 pontos biztonsági öv a puha vállpárnákkal a kényelmet és a  biztonságot nyújtja, hogy gyermeke jó testtartásban ül, és nem esik ki a  babakocsiból.
HÁTTÁMLA FOKOZATMENTES ÁLLÍTÁSA
 Amikor a gyermek elalszik, használja a háttámla fokozatmentes  állítását, ennek hála könnyen és finoman fektetheti el a háttámlát alvó  gyermekének.❤️MÉRETE:

GALÉRIA
Szállítási határidő raktáron, így azonnal elvihetőA személyes átvétel Budapesten, a XVIII. kerület, Szélmalom u. 1. alatt történik előzetes időpont egyeztetés alapján. GLS futárszolgálattal való kiszállítás költsége egész ország területén átutalásos fizetéssel 2 000 Ft.,

utánvéttel pedig 3 000 Ft-ba kerül.Figyelem!
Az akciós ár csak a következő színekre és darabszámra vonatkozik a készlet erejéig!
-szürke: 3 darabMég több babakocsi

Vissza a tartalomhoz