Vásárlási feltételek - www.olcsobabakocsi.com

Tartalomhoz ugrás

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek


A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak. Az olcsobabakocsi.com,  az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com oldalakon szereplő termékek pontos szállítási határidejéről minden esetben visszaigazolást küldünk! A megrendelt terméke(ke)t a GLS Futárszolgálat segítségével juttatjuk el Önhöz. A kiszállítási díj a termék(ek) súlyától függ, ennek költsége minden termék leírásában megtalálható.
Természetesen Magyarország határain kívül élő vásárlóinkat is ki tudjuk szolgálni!
A külföldre történő szállítás díjairól, kérem érdeklődjön e-mailben.

Figyelem!!! A szállítási határidő minden termék esetén eltérő, erről a termék leírásában tájékoztatjuk. A megrendelés után e-mailben küldjük a visszaigazolást, mely tartalmazza a termék nevét, színét, szállítási határidejét, a kiválasztott fizetés és átvétel módját és költségét, illetve az esetleges opciókat.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


TÁVSZERZŐDÉS

A Megrendelőlap Megrendelő általi elküldésével és annak a Szállító által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre

egyrészt a Vida Nikoletta Szilvia (székhely: 2364 Ócsa, Felsőkert u. 15. Adószám: 69271135-1-33 Bankszámla: K&H Bank 10401024-66565351-54481009) a továbbiakban: Eladó,


Másrészt a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles az utánvéttel megrendelt és az Eladó által visszaigazolt, a Vevő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a megrendelésen megjelölt szállítási címre, raktáron lévő termékek esetében 3 munkanapon belül, a gyártótól megrendelt termékeket 21 munkanapon belül eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik (pl: a termék beszerezési ideje hosszabb, vagy a termék nem beszerezhető), úgy az Eladó köteles haladéktalanul a Megrendelő által a Megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt 3 munkanapon belül.
2. Az Eladó köteles a személyes átvétel útján megrendelt, a Megrendelő által a Megrendelésen kiválasztott terméke(ke)t a Megrendelő számára az Eladó Bemutatótermében (1181 Budapest, Szélmalom u. 1) amennyiben az raktáron van 3 munkanapon belül, a gyártótól megrendelt terméket 21 munkanapon belül átadni Megrendelőnek. A személyes átvételhez időpont egyeztetés szükséges! Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó köteles haladéktalanul a Megrendelő által a megrendelésen feltüntetett e-mail vagy telefon útján értesíteni Megrendelőt.
3. Megrendelő köteles az általa feladott megrendelésen megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni, és az Eladó által küldött visszaigazoláson is feltüntetett, illetve az Eladó által kiállított számlán szereplő vételárat, (mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza) készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Amennyiben Megrendelő a megrendelésen a vételár teljesítésének módjaként banki átutalást jelölt meg, úgy Megrendelő köteles a vételárat az Eladó által megadott bankszámlájára átutalni. Ezt csak a szállítási értesítő küldésekor kell teljesíteni, ez tartalmazza hogy a gyártótól megrendelt termék megérkezett. Ez esetben Szállító a vételárnak a bankszámláján történő jóváírását követően 3 munkanapon belül- köteles a terméke(ke)t a Megrendelő által megjelölt szállítási címre elküldeni. Az Eladó a számla eredeti példányát köteles a termékkel együtt a Vevő részére megküldeni.
4. Vevő a termék kézhezvételének napjától számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles a Terméket a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Szállító azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését. Az Eladó köteles a fogyasztó által kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.- Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb..)
5. Az Eladó a Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és az esetleges kifogások intézése érdekében az ügyletekre vonatkozó adatokkal együtt tárolja, azokat alvállalkozóinak átadja, akik azonban nem jogosultak azokat a teljesítést követően tovább tárolni, illetve megőrizni vagy más harmadik személyek részére továbbadni.
6. Az esetleges jogviták elbírálására Felek (hatáskörtől függően) a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság illetékességét kötik ki.
7. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.Az olcsobabakocsi.com, az olcsobabakocsi.hu és az ikerbabakocsi.com ÁRUHÁZ ÜZLETSZABÁLYZATA


Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a olcsobabakocsi.com online áruházban. Kérjük, vásárlást megelőzően figyelmesen olvassa el az alábbi vásárlási tájékoztatót.

Az eladó neve:
Vida Nikoletta Szilvia "kisadózó"

Székhelye: 2364 Ócsa, Felsőkert u. 15.

Telephelye: 1181 Budapest, Szélmalom u. 1.
Adószám:
69271135-1-33   

Bankszámlaszám: K&H Bank 10401024-66565351-54481009

Képviselő: Vida Nikoletta Telefonszám: +36-70/277-2377      
E-mail:
info@olcsobabakocsi.com


1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK:


1.1 Az olcsobabakocsi.com, az olcsobabakocsi.hu és az ikerbabakocsi.com online áruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt feltételeket. A megrendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges.
1.2 A hibásan, vagy hiányosan kitöltött megrendelőt érvénytelennek tekintjük. Az eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.
1.3 A bemutatott termékek részletes leírását az adott árucikk információs oldala tartalmazza. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t, viszont nem tartalmazza a szállítás költségét.
1.4 Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben az akciósan megrendelt termék elfogyott vagy időszakos készlethiány merül fel, erről a megadott e-mail címre az eladó értesítést küld.


2. ONLINE VÁSÁRLÁS


2.1 Kérem, töltse ki pontosan a megrendelőlapot. Be kell írni a megrendelő nevét, címét, telefonszámát és e-mail-címét, a kiválasztott termék nevét és színét, illetve az esetlegesen kérhető opciókat. Ki kell választani az átvétel és fizetés módját, el kell fogadni a vásárlási feltételekben leírtakat és elküldeni a megrendelőlapot. A szállítás költsége termékenként eltérő, ezt az adott termék leírása tartalmazza!
2.2 Ezek után a megrendelő automatikus választ kap az általa beírt e-mail címre, hogy a megrendelőlapot sikeresen elküldte.
2.3 Sikeres rendelés esetén az Eladó 24 órán belül visszaigazolást küld a megrendelésről, mely tartalmazza a megrendelt termék adatait, a szállítás határidejét, az átvétel és a fizetés módját.
2.4. A termék megérkezésekor szállítási értesítőt kap a megrendelő, melyben tájékoztatjuk a kiszállítás pontos napjáról. Ha átutalásos fizetési mód lett kiválasztva, csak a szállítási értesítő kiküldése után kell a vételárat és a szállítás költségét az Eladó részére teljesíteni.


3. KISZÁLLÍTÁS


A megrendelt termékek kiszállítását országosan a GLS Futárszolgálat végzi. A kézbesítés a feladást követően a következő munkanapon megtörténik. A futár 8-17 óra között keresi fel a címzettet, ezért olyan szállítási cím megadása szükséges, ahol munkanapokon a jelzett időpontban az átvételre jogosult személy tartózkodik.

3.2 Az átvevő köteles az átvételkor a küldeményt a fuvarozó jelenlétében megvizsgálni és a külső csomagoláson észlelt sérülés esetén, felbontani. Az esetleges károkról a fuvarozóval közösen jegyzőkönyvet kell felvenni, továbbá a sérülést és a kárt a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft.-nek haladéktalanul bejelenteni. Az átvevő köteles minden ésszerű intézkedést megtenni a kár enyhítése érdekében.
3.3 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.
3.4 Ha a megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel történik, akkor az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.
3.5 Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a LAF Kft-vel szemben kártérítési igény nem érvényesíthető.

3.6 A GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft.ügyfélszolgálata:
2351 Alsónémedi - Északi Ipartelep, GLS Európa u.
Központi vevőszolgálat Címzettek részére:
Telefon: (+36 1) 802 0265      
e-mail:
info@gls-hungary.com
web oldal: www.gls-hungary.com
Az ügyfélszolgálat nyitva tartási ideje: munkanapokon 7-tól 20 óráig.


4. GARANCIA, SZAVATOSSÁG:


4.1 Az eladó kizárólag új, garanciális termékeket értékesít, melyek első osztályúak és rendelkeznek a kereskedelemi forgalomba hozatalhoz szükséges engedélyekkel.
4.2 Az eladó az általa eladott 10.000,- Ft.-nál nagyobb értékű termékekre általánosan, az átvételtől számított 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és annak időtartama az adott termék garanciajegyén van feltüntetve.
4.3 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék javítását, illetve cseréjét, de csak abban az esetben, ha vevő számlával és érvényes garanciajeggyel igazolja, hogy a hibás terméket eladó értékesítette. Amennyiben a termékhez nem tartozik garanciajegy, akkor a vásárlás igazolására eladó számláját kell bemutatni.
4.4 A szavatosságra, jótállásra vonatkozó hatályos jogszabályok:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről
A Kormány 45/2014. (II.26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
A fogyasztók jogairól 2011/83/EU irányelv
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény
5. Észrevételek - reklamáció

5.1 Amennyiben az átvett árucikk bizonyíthatóan gyártási hibás vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A szállítás során sérült termékek esetében kérjük, mellékelje a szállító (GLS) jegyzőkönyvét, amelyben a kézbesítő elismeri, hogy a csomagot sérülten adta át. Jegyzőkönyv hiányában a reklamációt nem tudjuk elfogadni.
5.2 Rendeltetésszerű használat mellett, 8 napon túl jelentkező gyári hiba esetén a hibás terméket javításra vesszük vissza. Az Eladónak törekednie kell hogy a javítás 15 munkanapon belül megtörténjen. Ha nem javítható, a terméket kicseréljük. A javított vagy cseretermék szállítási díja minden esetben az Eladó-t, a hibás termék visszajuttatásának költsége azonban a Megrendelőt terheli.
5.3 Amennyiben speciális kérése vagy problémája lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
info@olcsobabakocsi.com


6. ADATVÉDELEM

6.1 Az adatszolgáltatás önkéntes, a megrendelő személy hozzájárul ahhoz, hogy az olcsobabakocsi.com, az olcsobabakocsi.hu és az ikerbabakocsi.com hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön számára, valamint értesítse új termékek megjelenéséről.
6.2 Az Eladó, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait.
6.3 Az eladó a megrendelés során tudomására jutó személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi - az érintett kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé.
6.4 Minden általunk küldött hírlevélben lehetőség van a leiratkozásra. Az Eladó a megrendelő kérésére a személyes adatait haladéktalanul törli a nyilvántartásából.
6.5 A személyes adatok kezelésére vonatkozó hatályos jogszabály:
1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.


7. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA


7.1 A vevő jogosult a megrendelést követő 3 napon belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mail-ben jelezni a info@olcsobabakocsi.com e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.
7.2 A vevő az áru kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Elállásra vonatkozó szándékát a vevő köteles e-mailben, az
info@olcsobabakocsi.com e-mail címre bejelenteni.
7.3 Vásárlástól való elállás esetén az Eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
7.4 *A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási költségekre, kivéve a termékek visszajuttatásának költségeit. Amennyiben a termék használt, a
Eladó Kft. követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő teljes kárának megtérítését.- Bizonyos esetekben nem illeti meg az elállás joga a vásárlót:Teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén. (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal ellátva stb.)8. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA:

8.1 Az olcsobabakocsi.com, az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

8.2 Az olcsobabakocsi.com,  az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com online áruház semmilyen módon nem felelős az alábbiakért, bármilyen módon is következtek be:
Az Interneten küldött, vagy fogadott bármilyen adat, bármilyen működési hiba a hálózaton, ami akadályozza az olcsobabakocsi.com, az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com  online áruház normális működését és a vásárlást.a kommunikációs eszközök vagy a vonal meghibásodása bármilyen elektronikus levél vagy adat elvesztése bármely szoftver nem megfelelő működése, bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

8.3 Az olcsobabakocsi.com,  az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com online áruház nem vonható felelősségre semmilyen kárért, ami az áruházhoz való csatlakozás miatt következett be. Egyedül a vásárló felelős az áruházhoz való csatlakozásért és a weblapon történő vásárlásáért.
8.4 A vevő felelőssége felmérni azt, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
8.5 Az olcsobabakocsi.com,  az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com online áruház bármikor értesítés nélkül megváltoztathatja a vásárlás feltételeit, kötöttségek nélkül módosíthat bármilyen árat vagy határidőt. A változás a weblapon történő megjelenés időpontjától lép életbe.
8.6 Az olcsobabakocsi.com,  az olcsobabakocsi.hu illetve az ikerbabakocsi.com online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelését és törölheti a regisztrációját annak, aki bármilyen formában megsérti a szabályokat. A vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


9. EGYÉB RENDELKEZÉSEK:

9.1 A www.olcsobabakocsi.com, www.olcsobabakocsi.hu és a www.ikerbabakocsi.com weboldalakon található képek és szövegek az Eladó szellemi tulajdonát képezik. Azok részben vagy egészben történő nyilvános felhasználása kizárólag az Eladó írásos felhatalmazásával lehetséges. Az illetéktelen felhasználás jogin következményeket von maga után!

9.2 Az online értékesítésekre vonatkozó hatályos jogszabály:
A Kormány 45/2014. (II.26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
A fogyasztók jogairól 2011/83/EU irányelv
Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvényELÉRHETŐSÉGEINK:

Kapcsolat: Vida Nikoletta    +36-70/277-2377      
info@olcsobabakocsi.com
olcsobabakocsi@gmail.com

A termékek előzetes időpontegyeztetés után személyesen megtekinthetők, megrendelhetők, megvásárolhatók, átvehetők a Budapest, XVIII. kerület, Szélmalom u.1.


Vida Nikoletta Szilvia "kisadózó"

2364 Ócsa, Felsőkert u. 15.
1181 Budapest, Szélmalom u. 1.
69271135-1-33   
K&H Bank 10401024-66565351-54481009
+36-70/277-2377      
info@olcsobabakocsi.com


Vissza a tartalomhoz